19 lipnja, 2024
Korner 365 » Zekić po dolasku u Osijeku: ‘Moja želja je da izgledamo kao momčad’

Zekić po dolasku u Osijeku: ‘Moja želja je da izgledamo kao momčad’

2 min read
Zoran Zekić nakon dolaska u Osijek naglasio da očekuje profesionalizam

Foto: NK Osijek / Facebook

Novi trener Osijeka Zoran Zekić održao je danas nakon službenog predstavljanja konferenciju za novinare.

“Jedva čekam ući u svlačionicu i početi s radom”, rekao je na početku druženja s medijima u društvu klupskog direktora Vladimira Čohara.

Kazao je da njegovoj momčadi treba htjenje i profesionalizam, piše HRT.

“Sad sam malo stariji nego onda, tada sam se vodio srcem i nisam toliko razmišljao. Neke detalje sada sam dobro promislio, trenutak je malo nezgodan, malo se stvorila negativa u vezi svega. Na meni je da vratim stvari u normalu, a poslije toga ostvarim što više veselja. To možemo samo s htijenjem, profesionalizmom i pravim ponašanjem, da pokažemo koliko poštujemo i respektiramo klub. Znam koliko je ova liga zahtjevna, moramo više vjerovati u sebe i biti okomitiji. Otkad sam otišao vodio sam 200-tinjak utakmica, među njima i europske. To je nogometno i životno iskustvo, to su sve detalji koji meni daju nadu da ćemo stvar preokrenuti na pozitivu. Ponekad treba samo malo. Nemamo previše vremena za potrage, treba od prvog dana, prvog treninga i prve utakmice pokazati da idemo u drukčijem smjeru”, najavio je.

Pohvalio je novu Opus Arenu i uvjete koje sada ima Osijek.

“Uvjeti su fantastični i to nam je motiv više. Odrastao sam u Gradskom vrtu, kad sam vidio ovaj gamur nisam do kraja vjerovao da sam u Osijeku”, kazao je Zekić.

Što vidi kao kvalitetu Osijeka?

“Najveća kvaliteta Osijeka izgubila se negdje putem. Svaki trener počinje od obrambene linije, a Osijek je promijenio praktički cijelu zadnju liniju. Moja želja je da izgledamo kao momčad, da imamo glavu i rep i da budemo kompaktni, te igramo napadački kad god je moguće. Imamo pojedince za to, samo ih trebamo iskoristiti na pravi način, a i oni trebaju vjerovati u sebe”, zaključio je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.