23 srpnja, 2024
Korner 365 » Barton: Svakom muškarcu koji sluša ženske komentare o nogometu treba testiranje glave

Barton: Svakom muškarcu koji sluša ženske komentare o nogometu treba testiranje glave

2 min read

Foto: Facebook

Bivši engleski nogometaš Joey Barton (41), na X-u (bivšem Twitteru) napisao je komentar o ženama u nogometu.

“Žene ne bi trebale govoriti s bilo kakvim autoritetom o muškoj igri. Dajte, budimo ozbiljni. To je potpuno drugačiji sport. Ako to ne želite prihvatiti, drugačije ćemo gledati na stvari. Ženski nogomet napreduje, to je fantastično za vidjeti. Ništa što kažu o muškom području ne mogu shvatiti ozbiljno”, napisao je Barton.

Daily Mail piše kako je Barton ovom objavom napao stručne komentatorice u studiju Amazon Primea, koje su govorile o Premier ligi. U idućem tvitu napisao je kako “mišljenje većine muškaraca ima neku vrijednost, dok ostala nisu bitna”, a u trećem dodao da “svakom muškarcu koji sluša ženske komentare treba testiranje glave”.

Barton je potom podijelio nekoliko komentara i na njih žestoko odgovorio. Među ostalim, napisao je: “U nogometu sam otkako sam završio školu, prijatelju. Ja odlučujem što ću napraviti. Zapravo mi je dosadno. Puno je seronja. Crva. Lažljivaca. Srećom, igrao sam na razini na kojoj sam mogao dovoljno zaraditi kako bih mogao govoriti i raditi što j**eno želim.”

Barton je bio igrač sklon incidentima

Bartonova igračka karijera trajala je do 2017. godine, kada se umirovio u dresu Burnleyja. Nastupao je za Glasgow Rangerse, QPR, Marseille, Newcastle i Manchester City. Ima i jedan nastup za englesku reprezentaciju.

Tijekom karijere stekao je imidž grubijana i igrača sklonog incidentima. Često je pravio grube prekršaje, svađao se sa sucima i protivnicima te dobivao suspenzije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.