16 lipnja, 2024
Korner 365 » Kovačić: Očekujemo tešku utakmicu, Wales igra na sve ili ništa.

Kovačić: Očekujemo tešku utakmicu, Wales igra na sve ili ništa.

2 min read
Dvoboj Walesa i Hrvatske je na konfrenciji za medije najavio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Foto: HNS / Facebook

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo je utakmica protiv Walesa u Cardiffu, a susret je sutra od 20:45 sati.

Dvoboj je na konfrenciji za medije najavio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

“Sigurno da nas je ovaj rezultat malo poljuljao, nismo očekivali taj poraz na fenomenalnom stadionu u Osijeku. U nogometu se dogode stvari koje ne želiš, nismo bili pravi, imamo priliku da pokažemo pravo lice”, rekao je Mateo Kovačić

Dodao je kako Vatrene očekuje teška utakmica.

“Wales želi pobijediti, ali i mi također. Očekujemo tešku utakmicu. Od Hrvatske se uvijek očekuje dobar nogomet i dobri rezultati, to smo pokazali i nakon Svjetskog prvenstva kad smo igrali dobre utakmice. Od samih sebe očekujemo da smo dobri. Nekad se dogodi poraz, imamo priliku pokazati pravo lice”, naglasio je.

Ponovno se osvrnuo na poraz od Turske u Osijeku.

“Krenuli smo dosta loše, kasnili smo u duelima. Nismo bili pravi kao što smo dosad bili, čvrsti u duelu. U ovoj utakmici je sve krenulo loše, bili smo neefikasni. Nije bilo dobro, ali nogomet ti uvijek daje priliku da pokažeš pravo lice”, rekao je Kovačić.

Prije četiri godine u Walesu, Hrvatska je s domaćinom remizirala 1:1.

“Očekujemo sličnu utakmicu, borbenu s obje strane. Wales igra na sve ili ništa. Bit će teško, jako su dobri prema naprijed, ali i iza. Teška utakmica, ali imali smo puno teških u našim karijerama”, zaključio je hrvatski veznjak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.